Redan fredag

Idag väntar ett kvällspass. Jag hoppas på en lugn och stillsam kväll. I morgon ska vi upp tidigt för det är fotbollscup för stora A. Förhoppningsvis blir det fint väder så jag och de andra mammorna kan ligga på en filt och sola ;-). På kv'ällen blir det 40-årsfest hos grannarna. Det ska bli kul, lagom "rullavstånd" hem i allafall.

Igår hade Stora A vårfest med uppträdande i skolan. Temat för terminen var sagor och de gjorde ett sånguppträdande med figurer och sånger från Astrid Lindgrens sagor. Stora A var lilla Ida och hon var en kopia av henne, så himla söt. "Emil" var ocså med, och kille som var Emil var också helt otroligt lik. Sedan hade vi picknick inomhus eftersom molnen hängde gråa utanför fönstret. Sedan skulle alla alster bäras hem. Det var prinsesor, lertroll, tockningar och flirtkuls-myror för hela slanten. Barnen har varit flitiga!


Kommentarer
Postat av: Nergårds-Emma

Visst har veckan gått snabbt. Ha ha, våra barn hade också sånguppvisning igår med Astril Lindrgen tema :-) Dottern var ju sjuk och jag glömde att klä ut sonen eftersom vi smet iväg dit i sista sekund. Han skulle varit Mio - eftersom han tvunget ville ha prinskrona och mantel på sig.
Ha en trevlig helg och hoppas att ni får det roligt på festen!

Postat av: Junitjej

Vill du ha chans att vinna?
Kolla här!!
http://junitjej.blogg.se/1180733123_vinn_p_recept.html

2007-06-01 @ 23:31:31
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback