Klassresa

När jag gick i gymnastiet åke vår klass till Budapest. Junitjej var också med eftersom vi gick i samma klass. Den här låten spelades flitigt och jag vet att Junitjej önskade den på radio när vi kom hem....

Kommentarer
Postat av: Emma

Den låten minns jag. Kul! Jag hade ingen aning om vad det hette som spelade den. Nu vet jag :-)
Den där resan har kompisen M berättat om. Hon gick ju också i er klass har jag för mig. Fast har för mig att hon bytte tredje året eller hur det nu var. Iallafall berättade hon om den där resan, och någon enorm byggnad med en massa olika dansgolv. Någon gammal fabrik el liknande som var omgjort till en gigantisk nattklubb, tror jag. Lät jättehäftigt.

Postat av: Patricia

Just den byggnaden har jag inget minne av. Vi delade på oss i olika grupper. Jag var i något badhus och vi tog en fin båttur på Donau. Det stämmer det att M gick med oss men bytte i 3:e året.

2007-03-30 @ 14:25:27
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Hemmamamman

Den låter ger verkligen en nostalgitripp! :O)

2007-03-30 @ 22:09:09
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Hemmamamman

Den låten ger verkligen en nostalgitripp! :O)

2007-03-30 @ 22:09:31
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Junitjej

Jag bytte också tredje året!! Lustigt, jag hade också tänkt att lägga ut denna låt som ett inlägg, men du hann före. Det stämmer det att jag önskade "You" i ett radioprogram, som jag inte minns vad det hette.

2007-03-30 @ 22:09:46
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Patricia

Ja den resan var något att minnas. Jag minns att vi var några stycken som gick vilse i Budapest på kvällen efter ett restaurangbesök. Men efter en stunds irrande hittade vi rätt. Det hade just varit snyggt om man hade "tappat" bort ett antal tonåringar på klassresan!;)

2007-03-31 @ 09:15:39
URL: http://patricia74.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback