Brudnäbbar

På bröllopet i lördags var tjejerna brudnäbbar. De var alldeles bedårande. De var så duktiga. Tillsammans med en annan flicka strödde de ut rosenblad på golvet när brudparet gick in i kyrkan och deras kusin bar fram ringen.

Kortmakeri

Här kommer kortet jag gjorde åt brudparet som vigdes i helgen. Jag surfade runt på en mängd olika bloggar för att få inspiration och till slut gjorde jag detta kort. Färgerna är lite annorlunda i verkligheten och hjärtat skimmrar mer. Det blir aldrig bra att försöka skanna ett kort.- Rosa kort från Wettergrens
- Skimrande papper Conqueror Iridescent Gold dust, från Wettergrens. Där har jag skrivit texten till låten "Det vackraste" med rosa bläck. Det pappret går bra att använda både i laserskrivaren och i bläckstråleskrivaren
- Ljusrosa cardstock
- Silverhjärta. Stommen gjord av en lite kraftigare silvertråd. Sedan har jag virat tunnare silvertråd runt stommen och satt rosa och pärlemorskimmrande pärlor lite varstans på tråden. Hjärtat är sedan fstsatt med ett rosa organzaband.

Placeringskorten är klara

I morgon är det då dags för bröllop för maken bror och hans flickvän. Maken och jag ska vara värdpar så vi har haft lite olika uppgifter. Jag har bland annat skrivt placeringskort till alla 64 gästerna och i går blev de klara!
Placeringskort och rosa glitterpenna från Panduro.

Gotlandsbilder - KrusmyntagårdenKrusmyntagården är en örtagård och restaurang som ligger alldeles vid havet strax norr om Visby.
Här kan man strosa runt bland alla kryddor och örter, äta fantastisk god mat eller handla något i den underbara affären. Tjejerna blev så förtjusta i affären så vi tjejer bestämde oss på stående fot att vi skulle öppna en egen örtaffär =)


Det fanns körsbär som vi smakade på......och nyckelpigor som vi fångade


...och vackra rosor.


Köksbilder

Enligt önskemål från min kära arbetskompis T: kommer det bilder från mitt kök. Det är fortfarande (efter ca 5år) inte helt klart. Maken menar att det bara är lite "fix" kvar, dvs gångjärn på skåpsluckorna (många blåa tår har jag fått då dessa ramlar ner på foten), två överskåp, skåpslucka till hörnskåpet.........

Gångtränar!

Har trippat runt hela förmiddagen i mina nya skor. Jag måste gå in dem, så att de inte klämmer på lördag! Stora A  hade en kompis hemma på fm och hennes mamma undrade varför jag var så fin på söndagsfm.......Jag fick snabbt förklara hur det låg till.


Kortmakeri

Detta kort gjorde jag till svärfar när han fyllde år.Kort från Wettergrens
Vanlig blå cardstock
Fiskarpojke från hÄnglar, målad med vanliga vattenfärger och mina twinklings och fäst med distanskuddar
Blåmussla, makrill och rep ritade av mig och färglagda med twinklings.

Åter till verkligheten

Japp, nu är semestern slut för denna gång och det är bara ett år kvar till det är dags igen.............

Jag började jobba denna vecka och mjukstartade med två dagar på raken. ;-) Jag måste säga att det är härligt att komma tillbaka till jobbet och träffa alla jobbarkompisar och kollegor. Trots allt träffar man nästan sina jobbarkompisar mer än familjen, åtminstone periodvis.

Tycker ni at det var kul att komma tillbaka till jobbet?

Förälskad!

Blev helt förälskad i dessa skor som jag hittade på Johanssons idag. De är i en silverguldaktig färg, mkt snygg och mina breda paddfötter fick faktiskt plats!


Bild från vagabond.com
Jag har de hemma nu för att prova de tillsammans med klänningen som jag köpt. Klänningen är en ganska rak modell med tunna axelband i en obestämdbar färg som går i grått-rosa-nougat.....Till klänningen tänkte jag ha en rosa sjal. Jag får lägga ut bilder på den vid ett senare tillfälle.


PANIK!!

Jag börjar få lite panik. Makens bror ska gifta sig om två veckor och jag har ingenting att ta på mig. Jag menar verkligen att jag har INGENTING ATT TA PÅ MIG!!!!

Jag har letat efter någon fin klänning till ett bra pris men det existerar tydligen inga. Jag hittade en jättefin men den kostande 2.900 och det hade jag verkligen ingen lust att punga ut med.

Finns det någon som har något bra tips på var man kan hitta snygga klänningar till bra priser????? Tips emottages tacksamt.

Semestern snart slut

Vilken underbar semester vi har haft och vilken tur med vädret. Vi har gjort en massa roliga saker, därför har det varit lite dåligt med uppdateringar här inne på bloggen, man har ju liksom haft lite annat för sig.

Det första vi gjorde på semestern var att paddla kanot. Vi hyrde kanot tillsammans med en annan familj och paddlade runt i Vättlefjälss sjösystem, badade, eldade och sov i vindskydd.

Tjejerna tyckte det var superduperkul. Det är något jag kan rekommendera till andra.


Vacker natur