Födelsedag

Idag fyller Stora A 8 år. Herre Gud vad tiden går fort. Man tycker inte att det var så längesedan som man väntade på henne. Jag kom ihåg att det var väldigt varmt den sommaren. Man låg som en utslagen valross i skuggan och bara flämtade.

Idag blir det lite kalas för släkten, så tar vi barnkalas lite närmare skolstarten. Eller kalas och kalas. Jag tror Stora A har bestämt att hon ska ha tjejparty. Vad gör man på ett sådant??? Någon mer rutinerad mamma som vet?

Stora A fick ett par hett efterlängtade inlines och nu är hon ute och vinglar med dem, men det går förvånansvärt bra måste jag säga.

GRATTIS STORA A, MAMMAS GULLUNGE!!


Uppdatering

Nu har semestern börjat och tiden går redan med en rasande hastighet. Det är ju så mycket man vill hinna med, därför kan det komma att stå lite stilla i bloggen ett tag. Jag ska väl försöka att göra lite sporadiska uppdateringar då och då.

Som sagt, semestern har börjat och familjen har varit ett par dagar på Orust tillsammans med mina föräldrar och min bror från Skåne och hans dotter. Vi var en sväng i Smögen, gick på bryggan, tittade på alla de fantastiska båtarna och åt en räkmacka.

Just nu har Stora A sin kompis här som ska sova över och Lilla A sover hos sin kompis. Det är lite fnissigt och tjejerna är uppe och springer för att göra små "jätteviktiga" ärenden och "de ska bara..." som Alfons brukar säga. Men är det sommarlov så är det......Visst känner man igen sig.

Mina Twinklings har fortfarande inte kommit. Varje dag väntar jag spänt. Idag fick vi ett mail om att de hade kommit till den svenska tullen. Då är de ju åtminstone på väg.

Vi hörs, när vi hörs......


Lyckad helg

Födelsedagskalasandet blev precis så lyckat som vi hade önskat. Presenten till min pappa blev väldigt uppskattad. Det roligaste av allt var att hans kompis, som han var tillsammans med jättemycket som ung och inte sett på 30 år, kom till kalaset. Det var riktigt roligt, även för mig, att se honom i verkligheten.

Min mamma hade gjort supergoda smörgåstårtor och till kaffet serverades det jordgubbstårta, även den hemmagjord. Allt var precis som det skulle på ett sommarkalas, till och med solen tittade fram.

Just nu sitter jag på jobbet, jag jobbar bara idag, torsdag och fredag, sedan är det SEMESTER!!!!

Har ni semester nu? Vad ska ni göra på semestern?