4 arbetsdagar kvar!!

Sitter på jobbet just nu och räknar ner dagarna tills semestern. Har kommit fram till att jag jobbar endast 4 dagar till, denna dagen inräknad.
Det känns skönt att gå på semester nu, det känns att det behövs. Fem långa veckor ligger snart framför mig.

I kväll ska jag avsluta min present till pappa. Jag har levt med den varje ledig stund. Det har har hållit på med är ett album över hans liv. Gamla kort har rotats fram och jag har pratat och luskat med bla hans syster. Det har varit jättekul att göra detta.

Snart mina

Måste bara lägga in en bild på dessa Twinklings som snart ska bli mina. De ska bara fraktas över från USA. Twinklings är vattenbaserade färger med metallicskimmer. Dessa hade jag tänkt att använda då jag pysslar och gör kort.

    Bilder från
http://www.luminarteinc.com/

Uppdatering

Ja, jag lever, fast i min egna lilla värld. Varje ledig stund (nästan) går åt till att fixa med min pappas present. jag tror inte att han är inne och läser, men jag tar inga risker. Jag får be om att få återkomma till detta.

Midsommaraftonen firades hemma med goda vänner. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att sitta inne och äta midsommarlunchen. Efter lunchen gick vi en tipspromenad runt vårt område, det gällde ju att passa på mellan skurarna. Dans kring midsommarstången och grillning på kvällen hör liksom också till.

Hoppas att ni också hade en trevlig midsommar! Imorgon är det arbete som gäller igen och jag som nästan mentalt har gått på semester........


Frånvarande

Känner mig ganska frånvarande från bloggen nu förtiden. Har så mycket att göra, håller på med en present till min pappa som fyller 60 år om några veckor, så all ledig tid går åt till det.

Vi ses snart igen......

Lisebergsbesök

Igår var jag tillsammans med mitt arbetslag på Liseberg för lite femkamp. En och annan cider slank ner också. Det gick väl sådär i femkampen, men kul var det. Vädret var ju fantastiskt och då var det ju också en hel del folk där.

Vi hade det riktigt kul, det är kul att umgås med sina jobbarkompisar utanför jobbet.

Sedan måste jag ju tala om: jag fick visa leg när jag skulle köpa cider.

Hahahahaha, skojar du med mig, sa jag till killen i kassan. Men det gjorde han inte. Det är ju inte klok, jag 34 år visar leg på Liseberg!

Söndagens planer

Idag jobbar jag hela dagen, ända fram till 15.00. Sedan blir det födelsedagskalas för maken.

Barnen överraskade med presenter till honom på morgonen. Det blev bla en sodastream. Inte för att han vill ha det utan för att JAG ville det.
Han tycker inte att det är så nödvändigt med en massa tekniska prylar. Länge kokade vi vårt kaffe, innan jag själv önskade mig en kaffebryggare i julklapp. Jag har propsat på både digitalbox och bredband, nu tycker han att det är jättekäckt!

Nåväl. I eftermiddag ska vi alltiså fira honom, med lite kalas. Det är skönt att det är soligt, så att vi kan duka utomhus.

Godkänd och klar!!!

Igår hade vi det sista seminariet. Jag trodde att jag skulle bli fullständigt sågad, men jag klarade mig.

Numera kan jag titulera mig specialistsjuksköterska inom internmedicinsk vård.

TJOHOOO!!!!

Tvätta potatis

I helgen kom våra grannar för att umgås och grilla. Vi bjöd på grillspett och färskpotatis. Jag bad maken att skrubba så att det räckte till två familjer. Sagt och gjort, han tog med sig potatispåsen ut..............Alla sätt är bra, utom de dåliga har jag hört.... Det kanske var mer manligt så här?