Logistikproblem

Nu har vi snart jobbat två veckor. Semestern är slut för denna gång. Det är svårt det där när fritids har stängt, men man måste böra jobba. Tjejerna är alldeles för små för att vara hemma själv, så vi har fått förlitat oss på vänner, bekanta, tjejers kompisar och släkten.

Varje dag har tjejerna körts till olika kompisar eller släktingar och alla har varit så himla snälla och ställt upp. Som tur är, har jag bara arbetat kvällar denna veckan så det handlar om några timmar på eftermiddagen. Även om tjejerna brukar vara hos sina kompisar och ha kompisar hemma under helgerna så är det inte annat än att det känns som om vi utnyttjar våra stackars vänner.

Men nu är det slut för denna gång, på måndag öppnar fritids igen.

Så tack alla släktingar, vänner och bekanta för att ni har ställt upp! Jag står till barnvaktsförfogande nästa gång!!


Arg, arg, arg!

I tisdags morse när jag klev ut på altanen, tyckte jag att det såg väldigt tomt ut. Först fattade jag inte vad det var, men sedan såg jag: våra rottingmöbler var borta!

- Har du flyttat på möblerna? frågade jag maken.

-Öhh, va? (Klockan va 05.45, så något mer intelligent svar kunde jag nog inte förvänta mig).

- De är borta, sa jag.

- Öhh, vilka då?

- Alla våra rottingmöbler.

- Öhh, allihop??

Det visade sig att vi hade haft påhälsning av tjuvar, som helt fräckt hade varit och klampat runt på vår altan ca 5 m från vårt sovrum. För att få med sig möblerna måste de ha haft en släpkärra, eller skåpbil eller liknande och lastat på.

Jodå, jag har polisanmält det, men hur stor är chansen att vi får tillbaka dem?

Så nu sitter vi med en uppsättning dynor som inte passar till någon soffgrupp. Jag har god lust att ställa ut de på altanen och skriva en stor skylt:  NI KAN LIKA GÄRNA TA DESSA MED, VI HAR JU INGEN ANVÄNDNING FÖR DEM LÄNGRE!!


Ett minne blott

Ny blogcandy

Hos Yoli kan du vinna denna fantastiska blogcandy. Du har fram till den 31/7 på dig.

DSC03793

Nytt kortJag gjorde ett "tack-för-hjälpen" kort till våra grannar, eftersom de vattnade våra blommor och gav katterna mat, medan vi var på semester.

Till kortet har jag använt:
- Ljusblått kort från Wettergrens
- Svart cardstock
- Ljusblått papper med glittriga ränder från panduro
- Självhäftande pappersspets från Panduro
- Magnoliastämpel färglagd med akvarellfärger
- Vita blommor, halvpärlor, organzaband och öljetter

Bloggcandy
Vackra papper kan man ju aldrig få för mycket av, eller?  Delta då i denna tävling. Du har chansen att vinna  18 mönsterpapper, 1 ark med bokstavsstickers & ett ark med matchande dekorationer hos
House of Inspiration. Den 12 juli dras en lycklig vinnare.


Semestertider

Efter två härliga semesterveckor kan man bara konstatera att vi har haft en otrolig tur med vädret. När man jobbar inom vården har man mycket små möjligheter att välja sin semester, det är antingen tidig eller sen semesterperiod som gäller. Jag muttrade en hel del över att behöva ta tidig semester, men eftersom vi hade sen förra året var det inte så mycket att orda om. Då hade vi också vansinnigt tur med vädret.

Jag ville bara med detta inlägg önska alla där ute i cyber en skön semester. Vi har ytterligare två veckor kvar så det blir säkert många härliga bad. 

Nej nu ska jag ut till tjejerna och leka. Jag ska bara sippa lite på min iskalla Smirnoff Ice. Mmmmmm.

http://www.annette-scarfe.com/images/smirnoff_ice.jpg