Melodifestival.

Japp, då drar hela kalaset äntligen igång. Igår var vi på genrepet i Skandinavium. Jag giller Petra Mede men hon var lite väl "svajjig" som konfrencier. Lite väl många missar, som hon sedan skämtade bort. Startfältet var väl sådär. Bäst gillade jag Alcazar och Emilia. Alcazar bjöd på en riktig discodängarshow, som nog kan funka även borta i öster. Emilia hade en lite skönt svängande låt som var riktigt "catchig".

Det ska bli kul att se hur programmet idag blir. Gör Petra lika många missar eller skärper hon sig? Det återstår att se.

Kruxet är att jag jobbar, vi får hoppas att kvällen är lugn så att man kan tjuvkika åtminstone lite grann emellan.

Alcazar        Emilia Foto: Scanpix

Bilder lånade av svt.se

Förrådsröjnig

Jag är en person som sparar på allt, och då menar jag allt...Maken ska göra iordning vårt förråd och vår krypvind och då passade det bra att röja ut lite. Vi har hittills fått ihop 7 sopsäckar med gamla kläder, gamla gardiner, 1 miljon påskägg, trasiga bra-att-ha-prylar, you name it.
Många härliga skratt har jag fått, vissa saker kan jag inte förstå varför jag någonsin har sparat eller ens köpt.....vad sägs om ett par leopardmönstrade taighta sammetsbyxor *fniss* Jodå, de var faktiskt moderna i mitten av 90-talet och jag tyckte att jag var störtfräck.....
Nu håller jag på att sortera barnkläder i olika kartonger, en för varje storlek. maken säger att jag bara ska spara det som jag känner lite extra för.........dvs allt....;-).

Jag är en rikig sparare och maken han är en riktig slängare. Jag tror det är bra att man är en av varje i ett föhållande. Det blir svårt om båda är sparare........

Hur är du? Spara du på allt, eller slänger du allt?