I min Mp3

Just nu lyssnar jag på denna i min Mp3-spelare. Jag måste säga att Agnes Carlsson verkligen har "poppat" till sig!

35 år

Japp, då är man 35 år då. Jag tycker mer att jag känner mig som 26, det var en bra ålder. man var inte för ung och inte för gammal, man var sådär LAGOM. 16 år var också en bra ålder, ung och snygg =) som man var då och hela livet låg framför en.

Mina föräldrar, bror, min svärmor och hennes sambo kom och fikade. Jag var lat och hade beställt både smörgåstårta och vanlig tårta. Varför krångla till det??? Mumsigt var det i allafall.

Maken firade mig med en gosig pläd från Chili, en elvisp (?????!!!!!!) och en stor bunt med papper (cardstock) så att jag kan pyssla riktigt mycket. Av mina föräldrar fick jag en Mp3-spelare och lite lukta-gott för härliga bad i badkaret. Brorsan hade fixat hela Irene Huss-serien dvs DVD-filmer, deckare som utspelar sig i Göteborg och av svärmor fick jag ett startset med akvarellfärger. Bara bra presenter allihop!

Tack så mycket för en trevlig kväll!!

Här kommer bilderna

Eftersom min kamera inte är riktigt frisk, lånade min snälla mamma ut sin kamera. Nu kommer därför äntligen bilderna på badrummet. Jag måste säga att jag trivs förträffligt i vårt nya badrum!

Bara för att påminna er om hur det såg ut förut, lägger jag ut några bilder på det.

FÖRE

Lägg märke till den ursnygga våtrumstapeten , och det läckra handfatet i ljusblått porslin!       Rivningsfasen


EFTERPremiärdopp och piffning i badrummet.

Så äntligen är alla kablar dragna, alla rör ihopmokade, alla kakel- och klinkersbitar fastfogade, alla möblerna är ihopmonterade och badkaret har vi baxat på plats. Igår tog vi med oss stora plånboken till IKEA och köpte lite krukor, plastväxter och badrumtillbehör och idag håller vi på att sätta de sista sakerna på plats.

Två överlyckliga tjejer fick premiärbada och det glittrade av glädje i deras ögon. Det var nästan så att de inte trodde att det var sant.

Det tråkiga i kråksången är ju att min kamera är på lagning så jag kan inte dela med mig av härligheten, men jag lovar, så snart den är fixad kommer det bilder!

Frestad.

Herre Gud, här har man börjat ett nytt liv, slutat småäta och äta godis/kakor/bullar, och vad gör maken?? Köper semlor....jäkla förstörare ;-)
Men jag ska minsann vara ståndaktig och inte ta en endaste liten semlebit. Men jag måste säga att jag är oerhört frestad....

Torsdagsmiddag och uppdatering.

Idag heter middagsräddningen "Klassiska Rösti" från Findus och Mamma Scans köttbullar. Vem orkar ha middagsfantasi när man kommer hem kl 17.30 och kylen/frysen är tom så det ekar?

De senaste kvällarna har jag och maken lagt klinker i badrummet. Även jag har stått där och slabbat med fix odyl. Tyvärr har min kamera börjat uppföra sig väldigt konstigt, men jag har tagit bilder av avancemanget i badrummet med makens mobil. Jag försöker lägga ut de bilderna senare ikväll.

Orienterad x 3

En morgon när jag jobbade hörde jag följande dialog mellan en sköterska och en något förvirrad gammal dam:

- Vet du var du är någonstans? undrar sköterskan i ett försök att luska ut om damen vet var hon befinner sig någonstans..

- Jaa då, säger den gamla damen med eftertryck..

- Ja, men VAR är du någonstans då? försöker sköterskan på nytt.

- Jag är HÄR, säger damen stolt, för det hade hon ju åtminstone koll på...........


Visat leg....

Ville bara tala om att jag var på systembolaget idag, tillsammans med Stora A. Vid kassa frågade kassörskan om jag hade leg.
- Skojar du med mig nu? frågade jag, men det gjorde hon inte.


Herre Gud, jag fyller ju snart 35 år!!!

Årets första semla

Igår gick jag förbi dem i affären och de riktigt ropade på mig: Ta med oss hem, ta med oss hem! Så vad gjorde jag? Det enda riktiga förstås, jag köpte med mig dem hem, SEMLORNA!

Maken var lite tveksam först, han tyckte det verkade onödigt att ta en fika, tills han fick höra vad jag hade köpt.
Vill man vinna min makes hjärta, ska man köpa semlor till honom ;-)

Först börjar jag med locket, som ska vara stort och runt och vara rikligt pudrat med florsocker. Jag använder locket när jag äter mig genom grädden, och sist äter jag den stora bullen.

Hur äter ni era semlor????
http://www.vilks.net/wp-content/semla.jpg
Behöver jag tala om att semlan smakade ljuvligt gott!!!!!