Resumé

Festen i fredags var hur lyckad som helst. Vi var hos goda vänner tillsammans med 5-6 par till. Tillställningen började med tipspromenad runt huset. Eftersom det var hur kallt som helst kändes det väldigt lagom att gå just runt huset. Det gällde att smaka sig genom frågorna. De hade ställt ut ett antal skålar med ost, korv, bröd etc och ett antal flaskor med alkohol, sedan gällde det att gissa vilket av tre alternativ som stämde med innehållet i flaskan/skålen. Det var svårt, och framförallt den thailändska whiskeyn (får den verkligen kallas så???) framkallade allsköns svordomar och äckel-läten. Efter 8 olika frågor var det dags att påskpyssla. Vi skulle skapa en vacker påskkäring eller påskgubbe. J måste ha fattat fel för han gjorde en snuskgubbe.
Det var så kallt ute att fingrarna domnade och när vi väl kom in och de började tina, surrade det i dem sådär obehagligt.......På kvällen steg temperaturen. Då dansade vi och hade hur kul som helst.

Påskaftonen spenderade vi tillsammans med andra goda vänner och deras barn ch vips blev vi tolv stycken!!!!! Det var livat vill jag påstå. En trotsig tre-åring, en arg fyra-åring, en stånkande 8-månaders kille.......två hysteriskt uppspelta tjejer (mina) som bara rusade runt och gapade. Vad är det för nöje att bara springa runt och skrika, jag får nog prova någon gång;-). Självklart blev det en liten påskbrasa och fyrverkerier.

I morse hade jag verkligen urdålig fantasi när det gällde middagsmaten. Vi hade lite påskbuffé kvar från igår som vi tog till lunch men middagen.....? Det ordnar sig, sa J. Han fick rätt, ikväll är vi bortbjudna på tacos.

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som en intensiv och trevlig påskhelg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback