Traktorsfadäs!!

Jag stod och tittade på grannarnas pojkar i tisdags när de körde runt i en av pappornas traktor med grävskopa. Killarna är väl i 14-15-års åldern och det här med traktorer och grävskopor är ju fantaskiskt roligt. Jag kunde inte undgå att se att de, på tonåringars vis, inte hade den minsta koll på var det körde, men men de måste ju få öva sig och vad passar då bättre är en tom äng. Jag fick ju i och för sig varna tjejerna för att gå i närheten av dem.....

Igår kom jag hem efter jobbet och såg att vi hade fått nya brevlådor. Jaha, tänkte jag, posten skall standardisera: lika breda brevlådor till alla. Eftersom vi bor på landet och har en bilburen lantbrevbärare verkade detta rimligt. Jag grämde mig bara lite över att jag hade målat en egen brevlåda som jag blev väldigt nöjd med och jag hade inte ens hunnit att sätta upp den. Vad skall jag nu göra men en målad brevlåda om posten skulle standardisera??? Och de hade inte ens meddelat oss att brevlådorna skulle standardiseras......När J skulle gå ut för att märka upp vår brevlåda (inte ens det hade posten gjort....) uppdagades sanningen!

Grannpojkarna hade återigen lekt med grävmaskinen och råkat göra ett svepandes med grävskopan över alla brevlådorna och sopat ner allesammans på marken. Så det var ju bara för grävskopsägaren att köpa sju nya brevlådor till alla grannarna..Jag skrattade gott åt detta, det var ju faktiskt ganska festligt, och det var ju tur att jag inte hade hunnit sätta upp min nymålade brevlåda!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Ha! Ha! Vad bra ändå att de hade köpt nya brevlådor till alla! Det hör ju liksom till god ton.
Vi har nu kommit hem från vår Paris-resa och jag kan intyga att det var en toppenresa, men det är samtidigt skönt att vara hemma igen!!! Jag önskar dig en GLAD PÅSK!!!

Postat av: Hemmamamman

*S* Jag tänkte väl det! Så pass generösa är ju faktiskt inte posten. Blev lite fundersam där ett tag och började fundera på om posthanteringen på landsbygden fungerar annorlunda.

Men så var det ju för väl att den nya fina brevlådan inte hunnit upp! ;O)

2007-04-05 @ 22:12:17
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Patricia

Junitjej: Välkommen hem. Kul att ni har haft det bra!

Hemmamamman: Du har rätt, posten är inte generös. Tänkte se om kan hinner lägga ut en bild på brevlådan lite senare.

2007-04-06 @ 10:35:37
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Emma

Tur att inget värre hände. Och vilken TUR att du inte hunnit sätta ut din nya fina postlåda!

2007-04-08 @ 19:42:45
URL: http://emmalexa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback