Mycket att göra

På lördag är det dags för kräftskiva för grannar och vänner. En hel del måste göras innan. Jag kom på att eftersom jag är ledig idag måste jag göra det mesta idag....puh.

Det ska städas och fejas i hela huset, spriten skall inhandlas, "hur var det nu med papperstallrikarna, kräfthattarna mm.

Ånej sånghäften måste ju göras.

Jag får skriva listor. Vi hörs om ett tag.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas ni får en bra helg, både fredag och lördag. Det är alltid kul med fester men jobbigt med alla förberedelser och städning. Men egentligen behöver du inte städa så noga FÖRE festen för du måste väl städa noga EFTER festen, eller har jag fel? Men man vill ju ha ett rent hus när man har gäster. Nu ska jag till jobbet för möte med facket och arbetsgivare angående ombemanning och omstrukturering. Ha det så bra Patricia, titta gärna in hos mig ;-). Kramar Anna

Postat av: Patricia

Anna: Jag tittar in hos dig varje dag. Du tillhör min dagliga bloggpromenad. Tyvärr tillhör jag den kategorin människor som måste ha det rent och snyggt när gästerna kommer, fast maken är inne på att inte städa före utan efter. Jag vet inte vilket som är bäst.

2007-08-30 @ 19:05:25
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Nergårds-Emma

Hoppas att ni får det kul på lördag!

2007-08-30 @ 19:14:08
URL: http://nergardsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback