Fingertuta

http://www.nilbild.se/pic-99/ploster.gif


Nu får det vara nog med husmorsbestyr!!! När jag skulle hacka löken till maten, hackade jag den lite väl häftigt och tog fingertoppen halvvägs igenom. Har precis kommit tillbaka från Kungsbacka närakut där de har plåstrat om mig. Som tur var slapp jag sy. Nu har jag en jättesnygg fingertuta på fingret. Den ser nästa lite ekivok ut.......fingret alltså.

Jag slapp laga mat också, det gjorde min man. Jag vill bara klargöra vissa saker: jag skar mig inte med flit, fast det blev ju bra i slutändan i allafall  ;-).

Kommentarer
Postat av: Emma

Nejmen usch då. Det låter ont. Hoppas det läker ihop snabbt.

Postat av: Patricia

Jadå, men man blir så handikappad med pekfingret i ett stort bandage. Man använder ju pekfingret hela tiden, utan att man tänker på det.

2007-02-11 @ 20:42:58
URL: http://patricia74.blogg.seg.se
Postat av: Junitjej

Tack för kommentaren i min blogg. Jag har blivit inspirerad av min älskade fotograf till sambo!! Jag äger också en digital systemkamera, som jag är väldigt nöjd med. Bilderna i detta inlägg är dock inte tagna med den.

2007-02-12 @ 21:42:54
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Emma

Det är skönt att höra att det är fler som har examensuppgifter och som gör annat istället. Det är ju som du säger, så mycket annat som är så mycket roligare. Blogga t ex. Junitjej, sade när jag började att det var som ett gift för henne. "Sure" tänkte jag. "Man är väl inte en total nätnörd heller". Men det är just precis vad jag har blivit. Och det är så himla kul. (Och tar så j*ligt mycket tid.)
Det roligaste, tycker jag är att man hittar nya och nygamla bekanta. Det är jättekul att höra litet om vad du har för dig nuförtiden.

2007-02-12 @ 22:03:57
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: Patricia

Emma. Det är som ni säger. Man bara MÅSTE skriva, åtminstone ett inlägg om dagen.Det är ju kul att få en liten inblick i ditt, Junitjej och de andras liv en smula.

2007-02-12 @ 22:44:22
URL: http://patricia74.blogg.se.se
Postat av: Lars Anders Johansson

Sånt där kan svida något så överdj*fligt!

2007-02-13 @ 00:23:35
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Patricia

Lars Anders Johansson. Det GÖR det!!! Varje gång jag stöter emot fingret gör det så jävulusist ont så jag tror att det hade varit bättre att amputera fingret med en gång. Då hade det ju inte varit ivägen iallafall........

2007-02-13 @ 11:25:01
URL: http://patricia74.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback