Första fikan ute.
Idag tog mina tjejer och jag den första fikan ute. Vi satt på vår altantrappa i solen. Det var jätteskönt en stund. Sedan bet vinden i kinderna och kaffet blev kallt väldigt fort, så vi gick in igen.

Idag är det genrep för melodifestivalen på Skandinavium. Tjejerna ser verkligen fram mot det (det är nog popcornen jag lovade dem som drar). Det skall bli kul att gå och titta på det. Vi var där förra året, då b la Carola, Björn Kjellman och Roger Pontare var med. Man kan väl säga att när Carola kom in på scenen då var hon av en helt annan klass än de andra, det går inte att komma ifrån.

Emma eftersökte lite bilder av mitt hem, så håll tillgodo!

LekstuganHär är tjejernas lekstuga. Min man har byggt den själv.

Huset


Här är vårt renoveringsobejkt. När vi satte klorna i det var det av vitt tegel. Det är tur att man har en sådan händig karl, han har gjort allt själv.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fint det ser ut. Kul med en händig karl. Det måste ge en kick att veta att ni har gjort allt själva.

Postat av: Emma

Förresten, när är det byggt? Om det var av vitt tegel, så tänker jag på mexitegel från 70-talet. Men det ser äldre ut. Förvirrad blir jag :-)

2007-02-09 @ 15:54:57
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: Emma

Och en sista kommentar...Man kan ju inte komma på allt man skall säga på en gång :-) Måste säga att jag är avundsjuk på er som bor på landet. Jag längtar tills jag har jobb så att vi kan flytta till hus vi med. Lägenheten har visst sin charm, och jag älskar den. Och att bo i stan har många fördelar. Men jag längtar bara mer och mer efter landet ju äldre jag blir.

2007-02-09 @ 15:57:11
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: Patricia

Jag trivs jättebra på landet. Från där vi bor tar det bara ca 7 min sedan är vi ute på motorvägen. När huset är byggt vet vi faktiskt inte riktigt, men vi tror någongång runt sekelskiftet 1900. Det är ungefär 100 år gammalt. Vi har hittat en hel del kul saker när vi har renoverat huset. B la kontaktannonser från 1939. Undrar varför mannen i huset sparade dessa? De låg väl gömda i sågspånen i taket.....

2007-02-09 @ 16:52:36
URL: http://patricia74.blogg.seg.se
Postat av: Junitjej

Vilket fint hus ni bor i!! Lekstugan är också fin!! Praktiskt med en händig karl!!! Ni måste stormtrivas där!

2007-02-09 @ 18:44:24
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jenny

Gud vad fint! Sådär skulle jag också vilja bo sen =)

2007-02-12 @ 13:10:19
URL: http://underbarasteflickan.blogg.se
Postat av: Patricia

Jenny. Vi trivs jättebra. Perfekt att bo på landet när man har barn.

2007-02-12 @ 21:47:47
URL: http://patricia74.blogg.se.se
Postat av: Malin B

Har varit på ett första besök i din blogg i dag. Vilka underbara bilder på allt hemma hos dig, har aldrig sett en finare lekstuga. Glada barn, fint hus och härliga blommor. Wow!

Jag tackar för titten.

2008-05-29 @ 21:02:10
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback