Snö, snö, snö

Taxin som skulle köra Alva till skolan kom inte idag. Den brukar komma ungefär 8.15-8.20, men när den fortfarande inte kommit 8.25 tänker man att den kommer nog när som helst. 8.26.......när som helst nu........8.27......(paniken stiger)...måste komma nu........8.28 F-n den kommer inte. Panik, panik. Klä på Agnes, "var är pulkorna du skulle ha med dig", var är väskan, starta bilen, is på rutorna, meterhöga vallar runt bilen, snö innanför skorna. Väl inne i bilen.....imma på rutorna, snö innanför byxorna (drog in en hel snödriva på sätet), var är väskan, bilen dör i en snödriva, iväg igen, slirar och sladdar, äntligen på väg.

Har nu kommit hem efter det lilla äventyret. Granntjejen kom precis för att leka en stund med Agnes. Den gamla skrivmaskinen (och nu menar jag en riktigt gammal utan sladd) fungerar fantastiskt bra som kassaapparat.

Kommentarer
Postat av: Tommy

Jamän syster! Så är det att bo på landet. Ingen som snöröjer om man inte mutar dom en flaska alkohol. Sedan är det ganska normalt att så fort det kommer några flingor snö så får kollektivtrafiken och tydligen lika så taxi panik och stannar tvärt och ganska bums i en snö driva.

Ska för övrigt tillägga att jag sköjlt mina ögon med saltvatten och inte använt linser. Dom är nu mycket bättre. Tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback