Inåtvänd Planläggande Konkret Tänkare

Jag hittade ett test på Mia's blogg där man ser vilken personlighet man har. Så här blev mitt resultat: Gör själv testet här.

Inåtvänd Planläggande Konkret Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
| 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Tänk på att när du länkar, så ska inte det stå. http://patricia74.blogg.se framför den länk du hänvisar till.

Postat av: Emma

Nu har jag också gjort testet. På mig stämde det förvånansvärt bra:-) Gjorde det det på dig? Just det -det har varit något med dina länkar så att det har hamnat din bloggadress framför.

2007-05-13 @ 11:04:12
URL: http://korkek.blogg.se
Postat av: Patricia

Tack för tipsen. Jag får försöka kolla vad jag gör för fel. Är inte så bra på det här än ;-)

2007-05-13 @ 11:44:23
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Patricia

Emma: Jag tyckte att testet stämde förvånansvärt bra. Gjorde även samma IQ-test som du gjorde. Jag presterade 129 poäng.

2007-05-13 @ 11:46:02
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Emma

Test är hur kul som helst. Det här personlighetstestet tyckte jag var riktigt kul. Och IQ-testet naturligtvis - alltid kul att få bevisat hur otroligt smart man är ;-) (Kan man minnas de dagar självförtroendet når lågvattenmärken.)

2007-05-13 @ 20:30:43
URL: http://korkek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback