Toppenläkare

Fredagens läkarbesök kändes bra. Han lyssnade och klämde och kände på tjejerna och sade att allt var bra. Tjejerna behövde inte ta några prover och det blev de lite besvikna på. Jag hade sagt att  förmodligen blir det ett klistermärke som belöning efteråt och nu blev de utan. Snopet!

Tjejerna tyckte att läkaren var toppen: han ordinerade nämligen efterrätt varje dag och goda delikatessyoghurtar och fet röd mjölk och annat smarrigt. För säkerhets skull skrev han en remiss till en dietist så att jag kan få lite tips om mer energirik kost. Han trodde inte att deras litenhet berodde på någon brist på tillväxthormon, utan att de behövde mer energität kost. Det känns ju bra. Vi ska ha uppföljning om ett halvår, så vi får se hur saker och ting har utvecklats tills dess.

Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Vilket fint namn du har :)

Postat av: Anna

Hej! Vad skönt att det inte var något allvarligt fel på tjejerna. Jag förstår att de blev glada över att få efterrätt efter varje måltid. Lycka till!
Ha det bra, kramar / Anna

2007-09-24 @ 09:37:39
URL: http://annawallon.blogg.se
Postat av: Nergårds-Emma

Vi är själva en pygmé-familj så ibland har vi samma problem här :-) Vi har alltid i extra grädde eller olja i barnens mat. Lycka till! Kram!

2007-09-25 @ 18:01:42
URL: http://nergardsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback