Kaffe

Var precis inne i min älskade lillebrors blogg där han hade skrivit ett inlägg om kaffemaskinen de har på jobbet. Det var ett vrålåk för den nätta summan om 140.000 sköna tusenlappar. Har måste jag dock tillägga att han jobbar på ett varuhus för hemelektronik. Den kunde göra både latte, cappucino, macchiato espresso etc etc. Men kunde den göra vanligt svart kaffe??? Det förtäljer inte historien.

Jag dricker bara vanligt svart kaffe. Efter att jag har sommarjobbat som undersköterska på sjukhem och liknande för nästan hundra år sedan har jag fått avsmak för kaffe med mjölk så det räcker för ett helt år. Jag ser framför mig denna (diarre)ljusbruna dryck med diverse smörgåsbitar, ostkanter och bullbitar som flyter omkring *brrrrr*

För att inte tala om hur omöjligt det kan vara att få tag på en anständig kopp vanligt svart kaffe när man är ute på något trendigt café. De små ärtiga tjejerna tittar på tanten (mig, lantlollan som har kommit in till den stora staden) och undrar vad en vanligt kopp svart kaffe.

Så nu ställer jag frågan till omvärlden här utanför. Finns det någon mer än jag som älskar svart kaffe eller är det jag som är helt otrendig?

http://www.idefabriken.dk/fotos/kaffe.jpg

Kommentarer
Postat av: Malin

Hehe...javisst har vi att göra alltid:P

Postat av: Cim

NJjae, vanligt bryggkaffe med mjölk... MUMS!!!

Kram Cimsan

2008-01-24 @ 16:05:06
URL: http://www.nygiftafrun.blogg.se
Postat av: Tommy

Tack kära syster. Jodå, den gör vanligt svart kaffe. Och som du vet älskar jag svart kaffe. Och jag tänkte i morse att jag ska dricka kaffe på jobbet men jag fick kalla fötter och drack latte och espresso i stället.

2008-01-24 @ 22:59:30
URL: http://enligtom.blogg.se
Postat av: Patricia

Tommy: Fegis! ;-)

2008-01-25 @ 09:02:52
URL: http://patricia74.blogg.se
Postat av: Junitjej

Jag dricker inte kaffe överhuvudtaget.

2008-01-25 @ 09:23:34
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback