Badrummet

Japp vi håller ju på att renovera vårt badrum. Det har legat lite i träda nu under sommarhalvåret, då vi har gjort klart fasaden på utsidan istället.

Vad händer nu då?

Kakel är beställt iallafall. Vi beställde ett ljust kakel, nästan vitt, fast mer åt det brutna hållet. Man vill ju komma ifrån att det ser ut som ett omklädningsrum på skolan ;-).
På golvet ska vi ha klinker. Maken ville inte att vi skulle ha någon ljus färg eftersom alla hårstråna syns så tydligt. Därför valde vi musgrå ton på klinkret.....
Sedan ska vi ha några lister för att bryta av kakelväggen lite, och dessa går i bruna nyanser. Naturligtvis var dessa lister slut och borta ur sortimentet, men vi har nog lyckats pussla ihop så att det räcker.

Badrumsmöblerna är beställda och även de övriga sakerna. Toalettstolen, badkaret och duschväggen har redan kommit. Igår fick maken för sig att vi skulla lyfta upp badkaret på andra våningen. Vi skulle ta vägen via trappan.

- Det ska NOG gå, menade maken.

Sagt och gjort, med hjälp av grannen försökte vi med milt våld få upp badkaret via trappan. Vi vände och vred på det, försökte från alla håll och kanter, monterade ner diverse ben och lösa ting, men icke. Det gick inte att få upp det och det var några YNKA CENTIMETRAR som fattades.

Därför ska vi (maken) till helgen montera upp byggställningen (som vi äntligen har blivit av med) montera ner gavelfönstret i badrummet och försöka lyfta in det den vägen.

-Det ska NOG gå, tror maken.

Vi får väl se, jag är glad att jag jobbar i helgen..........

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Hoppas ni får in badkaret!

Postat av: Angelica

hej du har fått en utmärkelse på min blogg=)

2008-11-29 @ 17:05:48
URL: http://www.kortmakeri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback